JAKE GHINIONISTUL - JOCURI CU FINN SI JAKE

JAKE GHINIONISTUL - JOCURI CU FINN SI JAKE

Incearca si celelalte jocuri
din aceasta categorie
Urmatorul joc Jocuri random Voteaza :
JAKE GHINIONISTUL
  • Descrierea jocului JAKE GHINIONISTUL
  • Joaca cele mai noi jocuri cu Finn si Jake de pe cartoon network. Astazi il veti putea insoti pe Jake intr-o noua aventura distractiva. Se pare ca magicianul cel rau l-a blestemat pe Jake sa-si piarda membrele iar acum trebuie sa-l gaseasca pentru a-i lua blestemul. Se pare insa ca el se poate folosi de acest blestem iar in aceste jocuri adventure time cu Finn si Jake veti afla cum. Foloseste capabilitatea de a se dezmembra in avantajul tau astfel sa treci toate nivelele. Ce va trebui tu sa faci in acest joc este sa gasesti magicianul, insa pana sa ajungi la el, va trebui sa-i gasesti palaria in fiecare nivel, lucru care nu va fi atat de usor pe cat pare, acesta este si un joc de logica si vor fi nivele dintre cele mai competitive, astfel ca fiecare nivel te va pune la incercare, daca in unul vei avea nevoie de maini si picioare pentru a trece, in altul va trebui sa-ti rupi piciorul pentru a apasa un buton, in altul va trebui sa te detasezi complet de corp pentru a ajunge in locuri stramte, de asemenea vor fi nivele in care va trebui sa-ti lasi membrele intr-o parte, corpul in alta si cea mai ramas sa folosesti pentru a ajunge la destinatie. Mult Succes!

  • Instructiuni
  • Folositi sagetile pentru a va misca si a sari, tasta spacebar pentru a va detasa membrele si tasta sageata jos pentru a va lua membrele de pe jos. Tasta R pentru restart.
    Acest joc a fost adaugat in data de 11.12.2013 | A FOST JUCAT DE 8482 de ori | Postat de :
  • Alte categori
  • jocuri cu finn si jake jocuri online cu jake jocuri cu jake din adventure time jocuri adventure time cu jake jocuri cu jake si finn jocuri cu jake si blake jocuri cu finn & jake online jocuri cu finn jocuri cu finn si jake de pe cartoon network jocuri adventure time jocuri online jocuri jocur finn si jake logica jocuri cu jake

Care este parerea ta despre joc?