MACARAUA NUCLEARA - JOCURI CU MACARALE

MACARAUA NUCLEARA - JOCURI CU MACARALE

Incearca si celelalte jocuri
din aceasta categorie
Urmatorul joc Jocuri random Voteaza :
MACARAUA NUCLEARA
  • Descrierea jocului MACARAUA NUCLEARA
  • Macaraua nucleara este unul dintre cele mai noi jocuri cu macarale. Daca la prima vedere pare doar un simplu joc de parcari cu macarale va asigur ca este unul dintre cele mai complexe jocuri cu macarale iar de lucrul acesta o sa va dati si singuri seama. Daca v-ati intrebat vreodata cum e sa lucrezi intr-un depozit nuclear pe post de sofer de macar acest joc o sa va clarifice cum sta treaba mai exact. Aceasta meserie este una periculoasa deci nu este pentru oricine. E nevoie de multa atentie pentru a manevra o macara cara transporta armament nuclear iar fiecare miscare gresita poate fi fatala. Acest joc cu parcari de macarale o sa va testeze indemanarea si priceperea de sofer de macara iar pentru cei mai perfectionisti dintre voi si rabdarea. Pe langa parcarile perfect cu macaraua va trebui si sa transportati armamentul nuclear din punctul A in punctul B si sa inarmati avioanele de vanatoare cu exactitate. Dupa aceea urmeaza si partea dificila..tot voi va trebui sa sincronizati avionul deasupra tarii care urmeaza a fi bombardate, lucru delicat ce necesita multa atentie la detalii si instructiuni. Totul trebui sa fie perfect pentru a putea avansa la urmatorul nivel. Mult succes !

  • Instructiuni
  • Folositi tastele WASD pentru a controla macaraua. Tastele Q si E pentru a manevra carligul macaralei si tasta T pentru a ridica armamentul. Tasta Y va fi folosita pentru a aseza armamentul in locul determinat. O data ce va aflati la bordul avionul folositi tasta SPACE pentru a lansa bomba.
    Acest joc a fost adaugat in data de 27.11.2013 | A FOST JUCAT DE 4846 de ori | Postat de :
  • Alte categori
  • jocuri cu macarale jocuri cu parcari de macarale jocuri cu macarale online jocuri cu macara jocuri jocur jocuri cu parcari jocuri pentru copii de 11 ani jocuri pentru copii jocuri pentru copii de 5 ani educative jocuri pentru copii de 5 ani

Care este parerea ta despre joc?