SPIOANELE PE INSULA ROBOT - JOCURI CU SPIOANELE

SPIOANELE PE INSULA ROBOT - JOCURI CU SPIOANELE

Incearca si celelalte jocuri
din aceasta categorie
Urmatorul joc Jocuri random Voteaza :
SPIOANELE PE INSULA ROBOT
  • Descrierea jocului SPIOANELE PE INSULA ROBOT
  • Joaca cele mai noi jocuri cu spioanele pe insula robot si vino si tu alaturi de fetele voastre preferate intr-o noua aventura. Sam, Clover si Alex vor sa inceapa misiunea cat mai curand insa inainte sa ajunga pe insula trebuie sa mearga fiecare intr-o sesiune de antrenament la Whoop, chiar daca ele cred ca stiu tot ce trebuie sa faca pentru a duce misiunea la bun sfarsit, trebuie sa se antreneze din toate punctele de vedere, caci pe insula robot vor fi multe obstacole, inamici gata sa le infrunte cu toate armele. Dupa ce invatati toate comenzile de la antrenament si reusiti sa le ajutati pe fete sa indeplineasca toate task-urile de acolo, aventura poate sa inceapa si veti fi transportat pe insula, unde tot ceea ce ati invatat la antrenament va fi pus in practica, doar astfel veti putea indeplini misiunea stabilita. S-ar putea sa fie necesar sa le imbracati pe spioane in echipamente noi, sa le alegeti gadgeturile de care au nevoie in misiune, astfel sa fie pregatite pentru inamicul cel rau. Speram ca anul vitor sa va aducem si alte jocuri cu spioanele noi 2014 cu o multime de noi aventuri din ultimul sezon cu Spioanele de pe Jetix sau Disney Channel. Mult noroc!

  • Instructiuni
  • Folositi tasta spacebar pentru a sari, tasta C pentru a lovi si tasta B pentru a trage cu arma si tastele sageti pentru a juca acest joc. Alte instructiuni veti afla in joc.
    Acest joc a fost adaugat in data de 26.03.2014 | A FOST JUCAT DE 2939 de ori | Postat de :
  • Alte categori
  • jocuri cu spioanele jocuri cu spioanele pe insula robot jocuri spioanele robot island jocuri cu spioanele in misiune jocuri cu fetele spioane gratis jocuri cu spioane jocuri jocuri cu spioanele noi jocur jocuri cu fete disney channel

Care este parerea ta despre joc?